• Oznam spoločnosti Rajo s.r.o.

          • Spoločnosť Rajo s.r.o. oznamuje rodičom a deťom, že program školského mlieka pokračuje ďalej v dotovaní mliečnych výrobkov. Deti majú denne nárok na dotované mlieko, z toho biele je zadarmo a taktiež aj bezlaktózové. To znamená, že dieťa nemusí mať nič na karte a mlieko mu aj tak vypadne.

          • Podporme spolu našu školu

          • V marci sa začína nová vernostná akcia Kauflandu - EKOBÚK, ktorá je už tradične spojená s atraktívnou súťažou o skvelé a užitočné ceny. Zapojiť sa a podporiť našu školu môžete aj VY!

             

            AKO SÚŤAŽIŤ?

            V každom balíčku, ktorý získate v Kauflande za nákup, nájdete 5 nálepiek do knižky a 1 súťažný kód. S týmto kódom sa môžete zapojiť do súťaže na stránke www.ekobuk.sk. V hornom menu nájdete záložku SÚŤAŽ. Do okienka napíšete názov mesta, v ktorom sa nachádza Vaša škola alebo škôlka, a zo zoznamu vyberiete jej presný názov. Do súťažného okienka naťukáte alebo naskenujete kód a takto jednoducho pošlete hlas svojej škole/škôlke. Čím viac kódov pošleme, tým je vyššia šanca vyhrať.

            Do súťaže sa môžete zapojiť v termíne od 2. 3. do 26. 4. 2023. Školy/škôlky s najvyšším počtom hlasov môžu získať skvelé výhry.

             

          • Stolnotenisový turnaj

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Stolnotenisový turnaj .

            11. marca 2023 sa uskutočnil v KD Horné Orešany 8. medzinárodný detský stolnotenisový turnaj. Na turnaji sa zúčastnilo 72 detí zo štyroch krajín. Súťažilo sa v troch vekových kategóriách a naše deti sa v konkurencii nestratili. Získali  jednu zlatú a jednu striebornú medailu. Deti sa predstavili na turnaji v nových dresoch, z čoho mali obrovskú radosť.

            Do budúcnosti želáme našim deťom, aby naďalej takto krásne reprezentovali stolnotenisový krúžok, rovnako ako aj našu školu na rôznych turnajoch a aby im láska k stolnému tenisu naďalej prinášala radosť. Gratulujeme!

            Tu sú kompletné výsledky: https://stolnotenisovyturnaj.eu/vysledky/vysledky-2020-2029/vysledky-2023/11-03-horne-oresany-8-detsky-turnaj

             

            DETI od 6 do 9 rokov:
            1. miesto - L.L. (Bruck an der Leitha-AUT)
            2. miesto - Medvecký Miroslav (Horné Orešany-SVK)
            3. miesto - M.M. (Bernolákovo-SVK)
            4. miesto - K. N. (Bruck an der Leitha-AUT)

            DETI od 10 do 12 rokov:
            1. miesto - Chrvala Adam (Betonári Horné Orešany-SVK)
            2. miesto - R.M. (Strážnice-CZE)
            3. miesto - Š.M. (Bratislava-SVK)
            4. miesto - G.L.J. (Ivánka pri Dunaji-SVK)

            MLADEZ od 13 do 15 rokov:
            1. miesto - B.A. (Bruck an der Leitha-AUT)
            2. miesto - K.T. (Petrov-CZE)
            3. miesto - D.J. (Bernolákovo-SVK)
            4. miesto - B.M. (Solčany-SVK)

             

             

          • Beseda v knižnici J. Fándlyho

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Beseda v knižnici J. Fándlyho.

            Dňa 10.3. 2023  boli žiaci 3. a 4. ročníka na exkurzii v Mestskej knižnici Juraja Fándlyho v Trnave. Mali možnosť prezrieť si priestory knižnice a pani knihovníčka ich oboznámila s presným postupom zapožičiavania kníh. Videli prezentáciu o vývoji knihy i fotky svetových knižníc. Deti si prezreli sortiment kníh, ktoré by si mohli vypožičať. Dnešný deň sa žiakom páčil, prejavili záujem o knihy a v budúcnosti si chcú založiť preukaz čitateľa.

          • Grantový program Talenty Novej Európy 2023

          • Vážení rodičia, grantový program Talenty Novej Európy, je určený pre talentované deti a mladých ľudí, ktorý organizuje Stredoeurópska nadácia – Középeurópai alapítvány a spoločnosť SLOVNAFT, a.s.. Program je otvorený pre študentov a žiakov vo veku od 8 do 25 rokov, ktorí vynikajú v oblastiach vedy, umenia alebo športu. Uchádzať sa v ňom môžu o finančnú podporu, ktorú môžu využiť napríklad na zakúpenie hudobného nástroja, vedeckého vybavenia, študijných a umeleckých potrieb, športového výstroja, alebo na účasť na súťažiach, kurzoch, tréningoch a stážach.

            Prihlasovanie do programu prebieha prostredníctvom webovej stránky www.tne.sk, na ktorej sú uvedené podmienky a kritériá pre uchádzačov spolu s prihlasovacím online formulárom. V aktuálnom šestnástom ročníku grantového programu je opäť k dispozícii 66-tisíc eur, ktoré budú rozdelené medzi mladých ľudí. Prihlášky uchádzačov posudzuje odborná porota.

          • Súťaž mladých hasičov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Súťaž mladých hasičov.

            Počas víkendu sa konala súťaž mladých hasičov v Bučanoch. Na štart sa postavilo 50 štvorčlenných družstiev. 23 chlapčenských, 19 dievčenských a 8 družstiev - prípravka.

            Našim hasičom sa podarilo skončiť na peknom 13. mieste so staršími žiakmi a na 20. mieste s mladšími žiakmi. 

            Gratulujeme!

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje