• KOMPARO 2021

          • 11. november 2021 -  ôsmaci a deviataci si preverili svoje vedomosti z matematiky a slovenského jazyka a literatúry 

          • Vyhodnotenie jesenného zberu papiera

          • dodatočné odmeňovanie žiakov

            Od 13. - 30. 9. 2021 prebiehal jesenný zber papiera. Vyzbieralo sa celkom 2373 kg starého papiera. Najviac papiera priniesli súrodenci Denisa a Dávid Denkocioví 193+193 kg, na druhom mieste sa umiestnili opäť súrodenci Adrián Ján a Nikolas Marekoví (130,5 + 130,5 kg) a na treťom mieste sa umiestnila žiačka siedmeho ročníka Nina Lužáková so 120 kg papiera. Nad 50 kg prinieslo 21 žiakov školy. 

          • Hodina kódu

          • počas dištančného vzdelávania v decembri

            Dňa 13. 12. 2021 sme sa s našimi piatakmi zúčastnili online aktivity Hodina kódu, počas ktorej sme pozreli pod pokrievku programovania. Rozvíjali sme zručnosti pri riešení problémov, logiku a tvorivosť. Počas hodiny sme sa rozprávali o tom, v akých oblastiach bežného života sa používajú digitálne technológie a prečo je dobré vedieť programovať. Nezostali sme len pri rečiach! Programovali sme aj hru na stránke code.org. Naučili sme sa ovládať postavičky pomocou šípok na klávesnici.

            Ďakujeme p. Hincovej za vedenie tejto aktivity a spestrenie hodín informatiky aj online vyučovania.

          • Opäť do školy!

          • Vyučovanie po vianočných prázdninách

            Od pondelka 10. januára sa budú prezenčne vzdelávať všetky ročníky základnej školy. Pred nástupom do školy je potrebné zaslať "Vyhlásenie o bezpríznakovosti" cez Edupage, najneskôr do 7:30 hod. ráno. Bez vyhlásenia, nie je možné, aby žiak vstúpil do budovy školy. Vysoko sa rodičom odporúča, aby svoje deti otestovali antigénovými domácimi samotestami, ktoré získali prostredníctvom školy od ministerstva. Zároveň je rodič povinný cez Edupage poslať informáciu o použití Ag samotestu.

            Na školách budú zároveň podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška pre všetkých, okrem osôb so závažnými poruchami autistického spektra, ťažkým mentálnym alebo sluchovným postihnutím. 

             

            Školský klub detí a školská jedáleň sú v bežnej prevádzke. ŠKD od 6:00 - 16:30 hod.

             

            Školy sa budú riadiť manuálom Školský semafor.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje